iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby
Přejít na menu

Letos hledáme Rychlé šípy v Praze, Brně, Plzni, Prostějově a Jevíčku

17.11.2021 00:01
Autor: Sova, Počet přečtení: 1108

Dnes odstartoval další ročník tradiční pátrací hry SPJF Hledáme Rychlé šípy. Figuríny pětice chlapců se ukrývají v uličkách Prahy, Brna, Plzně, Prostějova a Jevíčka a hledat je můžete až do 17. prosince.

Princip hry je jednoduchý - figurína či baner pětice hochů v životní velikosti je vždy vidět z nějakého veřejně přístupného místa v ohraničeném hracím území, často kluci vykukují z nějakého balkónu nebo římsy. Vašim úkolem je pátrat v uličkách a Šípáky najít, máte na to měsíc. Hra totiž skončí 17. prosince.

Už v tuto chvíli jsou kluci ukrytí někde v ulicích Prahy, Brna, Plzně, Prostějova a Jevíčka.

RŠ

Mapky hracího území v jednotlivých městech najdete na společném webu www.hledamers.spjf.cz, zprávy o úspěšných nálezech (ideálně i s fotkou nebo kresbou přesného místa) pak posílejte na email hledamers@spjf.cz.

V některých městech bude 17. prosince následovat Večer světel, tradiční vzpomínková akce, na které proběhne i vyhlášení výsledků hry v daných městech.
Právě v tento den v roce 1938 poprvé vyšel kreslený příběh Rychlých šípů. Proto si připomínáme svátek, který vznikl ve Stínadlech na památku prvního semknutí vontské mládeže za účelem prosazení stavby hřiště.

Vytvořil 17. listopadu 2021 v 00:11:32 Sova. Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

20. prosince 2021, 23:45
Zvídavý

umístění

A dozvíme se, kde byli v Brně k vidění?
Vložení nového komentáře
*
*
*