iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby
Přejít na menu

Muna se probouzí k životu, připojte se ke zvelebování základny

13.5.2020 22:59
Autor: Sova, Počet přečtení: 1160

Táborová základna SPJF Muna v Mikulovicích u Jeseníka se na jaře opět probudila k životu. Podívejte se na fotky z proběhlých pracovních akcí a přijměte pozvání na další plánované brigády v květnu a v létě.

V průběhu jara už proběhlo na základně Muna několik pracovních akcí, jejich obsahem byla především práce na dokončování tzv. velké klubovny - největší místnosti v domě, která bude (respektive už z 95 % je) celá obložená dřevem. Posledního pracovního víkendu na začátku května se zúčastnilo dokonce zhruba 10 pracantů. Fotky z akce můžete vidět níže.

Téměř hotová velká klubovna

Nejbližší plánovanou pracovní akcí, na kterou jste všichni zváni, bude pracovní víkend 31. - 31. května. Zájemci o účast se mohou hlásit na emailu martin.vertesi@spjf.cz či na čísle 776 186 677. Jejím výstupem by mělo být již kompletní dokončení velké klubovny, budeme tedy převážně pracovat s plovoucí podlahou.

Dále je v plánu opět větší pracovní tábor, který se uskuteční v létě. Pokud byste měli zájem strávit na Muně v létě nějaký čas, vyplňte doodle, na jehož základě bude vybrán nejvhodnější termín této akce. Jejím hlavním posláním bude zhotovení sprchových koutů v umývárně a proražení okna do poslední prozatím nedotčené obytné místnosti.

Osazenstvo na Muně

Detaily o průběhu prací na Muně jsou průběžně zveřejňovány v zóně Muna. Brzy tam přibydou také informace o podmínkách pronájmu objektu.

Vytvořil 13. května 2020 ve 23:27:50 Sova. Upravováno 1x, naposledy 13. května 2020 ve 23:33:08, Sova


Diskuze ke článku

Vložení nového komentáře
*
*
*