iKlubovnae-StopaSPJFe-ShopDlouhodobá hra pro kluby
Přejít na menu

Získej až 20 tisíc korun na činnost svého oddílu!

3.9.2011 12:55
Autor: Hynek, Počet přečtení: 3300

Česká rada dětí a mládeže (ČRDM) ve spolupráci s Junákem vyhlásila projekt Odpovědný přístup k majetku (v rámci širšího projektu Finanční gramotnost), který mohou využít i oddíly a kluby SPJF pro pořízení vlastního majetku, případně opravy kluboven a podobně.

V rámci projektu Finanční gramotnost, na kterém Česká rada dětí a mládeže spolupracuje s Junákem, byl vyhlášen projekt, který chce podpořit oddíly, kluby či pobočky v jejich možnostech na pořízení majetku vlastní činností.

Máme pro vás několik příkladů, u kterých z vlastních zkušeností (z posledních let) víme, že vlastní výroba může znamenat významnou finanční úsporu. Budeme ale rádi, když přijdete s vlastními originální nápady, jediné omezení ze strany projektu je finanční: podpoříme projekty v rozsahu 1–20 tisíc Kč.

Prostředky je možné využít např. na: Malování, menší oprava/rekonstrukce klubovny, výroba nábytku do klubovny, zvelebení okolí (hřiště apod.), šití tee-pee, výroba podsad, výroba nebo oprava lodí (zejména pramic), šití plachet, stavba nové táborové kuchyně (která bude trvalou stavbou nebo alespoň na několik let), vybudování studánky apod.

Uzávěrka přihlášek je 15. 9. 2011. Výběr pak proběhne do 30.9, všichni žadatelé budou informováni, zda uspěli nebo ne. Bližší informace včetně přihlašovacího formuláře naleznete na: http://www.rozumimefinancim.cz/majetek.

SPJF bude rádo, pokud jeho kluby, oddíly či pobočky této nabídky využijí. Pokud byste chtěli svůj projekt zkonzultovat s někým z vedení SPJF nebo byste měli další otázky, nezdráhejte se zeptat na spjf@spjf.cz, případně hynek.cigler@spjf.cz.

Kromě tohoto projektu lze využít i druhé kolo projektu Najdi investora, o němž další informace najdeš na http://www.rozumimefinancim.cz/investor.

Vytvořil 3. září 2011 ve 13:05:24 Hynek. Záznam nebyl nikdy upravován.


Diskuze ke článku

5. září 2011, 15:34
tendruhejvojta (administrátor)

Zkuste to taky

Svúj projekt nejen na opravu klubovny, jejího okolí již napsali 40. OBS Mohawkové, kterým držíme palce, aby to vyšlo. Nezůstavejte pozadu, ať už jste oddíl, klub nebo pobočka SPJF a zkuste to taky!

Vložení nového komentáře
*
*
*